Gratis frakt over kr 699,- ellers kr 69,- Rask levering. Eget lager i Norge

Gratis frakt over kr 699,- ellers kr 69,-. Rask levering 1 - 4 dager

Din handlekurv

Vognen din er tom

Ved retur av varer har du 30 dager returfrist. Varen må ikke være brukt eller forringet på noen måte når den returneres. Brukte varer kan ikke returneres (unntatt ved material- eller produksjonsfeil) Den må leveres i originalembalasjen om den kom med det, og helst i samme embalasje den ble pakket i når vi sendte den til deg. Husk at du er ansvarlig for pakken inntil vi har mottatt den hos oss.

Vi bruker ca. en uke på å behandle returen før vi tilbakebetaler pengene for varen(e). Om du har benyttet deg av Klarna, vil de ta kontakt for tilbakebetaling. (Dette tar vanligvis 7 - 14 virkedager etter at returen er behandlet.) For å unngå purregebyr på varen du har sendt tilbake må du ta kontakt med Klarna eller logge deg inn på www.klarna.no

Når du leverer tilbake en vare, følger det med en returlapp ved bestillingen. Denne lappen kopierer du og fester på pakken. Husk å dekke til den gamle lappen. Deretter er det bare å levere pakken på posten eller der du hentet pakken. Vi har avtale med Bring/Posten. Be gjerne om kvittering for innlevert sending.